Περισσότερα.
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.

Η εταιρία μας

Η επιχείρηση μας "ΚΥΠΡΙΟΥ ELECTRONICS" η οποία εδρεύει στην επί της οδού Ανδρέου Μάρμορα 6 στην Κέρκυρα, δραστηριοποιείται από το 1974 στο χώρο των δορυφορικών και ηλεκτρονικών συστημάτων προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και έχοντας ως στόχο την πλήρη ικανοποίηση της καταναλωτικής αγοράς.

Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου σας προσφέρουμε μία μεγάλη γκάμα από κεραίες, επίγειες και δορυφορικές, κάμερες ασφαλείας, συστήματα wi-fi, συναγερμούς καθώς και ηλεκτρονικά είδη και εξαρτήματα.

Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μπορούμε να αναλάβουμε την σωστή εγκατάσταση κεραιών επίγειων και δορυφορικών, καμερών ασφαλείας, συστημάτων Wi-Fi και συναγερμών. Επίσης η πολυετής πείρα μας εγγυάται την αξιοπιστία στην επισκευή ηλεκτρονικών συσκευών όπως Τηλεοράσεων, Dvd και συσκευών ήχου.

Απευθυνόμαστε σε ιδιώτες και επαγγελματίες, έχοντας ως κύριο γνώμονα την ικανοποίηση του πελάτη. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζουμε τις μακροχρόνιες συνεργασίες μας. Με βάση την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας μπορούμε να δώσουμε λύση και στις πιο απαιτητικές περιπτώσεις.

Menu

Λογαριασμός

Περισσότερα.
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.

Δημιουργήστε λογαριασμό για να σώσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα.

Sign in

Δημιουργήστε λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τα αγαπημένα σας

Sign in